Onterechteboete.nl – reviews en ervaringen

Hieronder een korte selectie van de vele reacties uit onze mailbox:

Bedankt voor jullie goede begeleiding bij mijn boete. Ik vind dat ik erg prettig geholpen ben. Jullie zijn erg snel en duidelijk in communiceren. Fijn dat de boete is kwijtgescholden door de gemeente.

Nogmaals hartelijk dank voor het snel en kundig aanvechten van mijn boete. Ik ben heel tevreden met de geboden ondersteuning en de boete niet hoef te betalen.

Bedankt voor de inzet. Ik ben blij met het resultaat en afhandeling. Als ik ergens een positieve referentie kan achterlaten op bv de website dan doe ik dat graag. Ik zal u zeker aanbevelen bij vrienden/familie mochten zij ooit hulp nodig hebben.

Ik wil dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die te maken krijgt met een onterechte boete. Ze hebben mij hierbij perfect geholpen. Een prettig en professioneel contact.

Hartelijk dank voor het snel oppakken van mijn boete. Mocht familie of vrienden in dezelfde situatie terecht komen zal ik jullie zeker aanraden. Nogmaals bedankt.

Voor de laatste keer dank ik u hartelijk voor de snelle, efficiënte en kundige manier waarop u mij kosteloos van dienst bent geweest. Ik zal u aanbevelen. Deze mail kan in uw prijzenkast!

Heel erg fijn dat u de moeite voor ons hebt genomen om dit te regelen. Wij zijn uiteraard erg blij met de uitkomst.
Wij wachten de terug betaling in alle vertrouwen af.

Vandaag ontving ik een brief van de officier van justitie dat de boete vernietigd wordt. Ik wil u bedanken voor alle hulp.

Zeer tevreden met het eindresultaat. Top service die jullie bieden. Bedankt voor alles.

Ik kan niet anders zeggen dat jullie het voortreffelijk hebben gedaan. Afgelopen morgen ontving ik een brief van het openbaar ministerie dat mijn boete vernietigd wordt. Dank voor alle hulp!

De dienstverlening was werkelijk UITSTEKEND. Jammer dst de gemeente zo traag reageert maar toch van mijn bekeuring afgekomen dankzij jullie.

Bedankt voor de geweldige hulp en steun! Alle goeds voor de toekomst.

Wat fijn dat jullie dit willen oppakken. Alvast bedankt voor jullie inzet, wordt erg gewaardeerd!

Ten eerste wil ik jullie bedanken voor het indienen van de bezwaar. Ik ben erg tevreden met de service ook.

Ik ben zo dankbaar voor uw hulp, ik sta altijd tot uw beschikking voor vragen.

Heel erg bedankt voor de goede service en dat ik van mijn parkeerboete af ben. Ik vind zeer prettig hoe jullie alles communiceren en me op de hoogte hebben gehouden.

Ik wil u danken voor het feit dat u mij wil bijstaan deze – onterechte – boete aan te vechten. Ik vind dat u het snel heeft opgepakt voor mij.

Wij willen u bedanken voor uw hulp en fijn dat de gemeente de boete terugbetaald. We zullen er in het vervolg beter op letten.

Ik wil u heel erg bedanken voor uw service. Zonder u was ik hier nooit uitgekomen. Ook bedankt voor de regelmatige updates.

Hartelijk bedankt voor de bemiddeling. Het is een pak van m’n hart en het zat me ook niet lekker met de parkeerboete. Nogmaals bedankt!

Wilt u ook door ons geholpen worden?

Upload uw onterechte boete

Direct hulp bij een onterechte boete

Statusupdates bezwaar/beroep

Gespecialiseerd in onterechte boetes

1000+ boetes teruggedraaid

Over ons

Wij verlenen juridische bijstand aan autobezitters die onterecht een boete hebben ontvangen door een fout van justitie of gemeente. Ons team bestaat uit gespecialiseerde verkeersjuristen en zijn allen meester in de rechten. Door onze jarenlange ervaring met verkeersboetes hebben wij veel kennis en inzichten opgebouwd.