Onterechte boete door een fout van justitie of gemeente? Wij maken kosteloos bezwaar voor u

Heeft u een onterecht een boete ontvangen door een fout van de overheid (justitie of gemeente)? Laat uw boete aanvechten door de verkeersjuristen van onterechteboete.nl . Wanneer uw boete een fout van de overheid is maakt ons juridisch team snel en kosteloos bezwaar of gaat in beroep tegen de boete en verzorgt een professioneel bezwaarschrift of beroepschrift. Upload uw verkeersboete en beantwoord een aantal korte vragen. Wij doen vervolgens de rest!

Boete indienen

Boete door een fout/vergissing van justitie of gemeente? Meld uw boete in 4 stappen aan. Wij nemen snel contact met u op. Klik op de button om uw boete gratis in te dienen.

Direct hulp bij fout door overheid

Gespecialiseerde verkeersjuristen

Statusupdates bezwaar/beroep

Snelle reactietijden

1000+ boetes teruggedraaid

Waarom is onterechteboete.nl?

Indien de overheid (justitie of gemeente) een fout heeft gemaakt bij het opleggen van uw boete, waardoor deze onterecht is, heeft u recht op een vergoeding van de overheid voor de juridische bijstand die door ons is verleend.

Zo werkt het

1. Upload uw boete en beantwoord een aantal vragen
2. Wanneer uw boete een fout van de overheid is maken wij kosteloos een bezwaarschrift of beroepschrift voor uw boete en sturen dit naar de gemeente of officier van justitie
3. Via de e-mail houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen

Over ons

Wij verlenen  juridische bijstand aan autobezitters die onterecht een boete hebben ontvangen door een fout van justitie of gemeente. Ons team bestaat uit gespecialiseerde verkeersjuristen en zijn allen meester in de rechten. Door onze jarenlange ervaring met verkeersboetes hebben wij veel kennis en inzichten opgebouwd.

Tot wanneer kan er bezwaar of beroep worden gemaakt?

Er kan tot 6 weken na de dagtekening (gemeente) of verzenddatum beschikking (CJIB) vermeld op uw boete bezwaar worden gemaakt. De dagtekening of verzenddatum beschikking op uw boete is de datum dat de boete aan u verzonden is. Niet de datum van de vermeende overtreding. In principe staat er op de boete tot wanneer wij bezwaar kunnen maken. Een andere manier om dit uit te rekenen, is door zes weken op te tellen bij de dagtekening of datum beschikking. Zorg ervoor dat u op tijd de boete bij ons aanmeld. Is de dagtekening of verzenddatum beschikking van uw boete ouder dan 6 weken dan kunnen wij u helaas niet helpen. Op het moment dat de bezwaartermijn of beroepstermijn is verlopen, is de boete in rechte onaantastbaar en staat deze vast. Er is dan geen bezwaar of beroep meer mogelijk.

Een aantal reacties uit onze mailbox:

Bedankt voor jullie goede begeleiding bij mijn boete. Ik vind dat ik erg prettig geholpen ben. Jullie zijn erg snel en duidelijk in communiceren. Fijn dat de boete is kwijtgescholden door de gemeente.

Nogmaals hartelijk dank voor het snel en kundig aanvechten van mijn boete. Ik ben heel tevreden met de geboden ondersteuning en de boete niet hoef te betalen.

Hartelijk dank voor uw mail met de reactie van de gemeente Breda aangaande het besluit van de gebleken onterechte naheffingsaanslag. Ik ben erg blij dat ik het reeds betaalde bedrag nu terug ontvang van de gemeente.

Bedankt voor de inzet. Ik ben blij met het resultaat en afhandeling. Als ik ergens een positieve referentie kan achterlaten op bv de website dan doe ik dat graag. Ik zal u zeker aanbevelen bij vrienden/familie mochten zij ooit hulp nodig hebben.

Ik wil dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die te maken krijgt met een onterechte boete. Ze hebben mij hierbij perfect geholpen. Een prettig en professioneel contact.

Hartelijk dank voor het snel oppakken van mijn boete. Mocht familie of vrienden in dezelfde situatie terecht komen zal ik jullie zeker aanraden. Nogmaals bedankt.

Voor de laatste keer dank ik u hartelijk voor de snelle, efficiënte en kundige manier waarop u mij gratis van dienst bent geweest. Ik zal u aanbevelen. Deze mail kan in uw prijzenkast!

Zeer tevreden met het eindresultaat. Top service die jullie bieden. Bedankt voor alles.

De dienstverlening was werkelijk UITSTEKEND. Jammer dst de gemeente zo traag reageert maar toch van mijn bekeuring afgekomen dankzij jullie.

Bedankt voor de geweldige hulp en steun! Alle goeds voor de toekomst.

Ten eerste wil ik jullie bedanken voor het indienen van de bezwaar. Ik ben erg tevreden met de service ook.

Ik ben zo dankbaar voor uw hulp, ik sta altijd tot uw beschikking voor vragen.

cjib boete
kantoor onterechte boete
bezwaar boete