Onterechte boete door fout overheid? Wij maken gratis bezwaar voor u!

Heeft u onterecht een verkeersboete ontvangen door een fout van de gemeente of politie? Laat uw boete kosteloos aanvechten door de verkeersjuristen van onterechteboete.nl Ons team maakt snel gratis bezwaar voor u en verzorgt een professioneel bezwaarschrift of beroepschrift. Upload uw boete en beantwoord een aantal korte vragen. Wij doen vervolgens de rest!

Gratis hulp bij fout door overheid

Gespecialiseerde verkeersjuristen

100% gratis service

7 dagen per week bereikbaar

1000+ boetes teruggedraaid

Waarom is onterechteboete.nl gratis?

Wanneer we een zaak winnen en u de boete niet hoeft te betalen, ontvangen we een vergoeding van de overheid voor de geleverde rechtsbijstand. Bij een verloren zaak ontvangen we geen vergoeding van de overheid en betaalt u ons ook niets.

Zo werkt het

1. Upload uw onterechte boete en beantwoord een aantal vragen
2. Wij gaan aan de slag en maken kosteloos een bezwaarschrift of beroepschrift voor uw boete en sturen dit naar de gemeente of officier van justitie
3. Via de e-mail houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen

Over ons

Wij verlenen gratis juridische bijstand aan autobezitters die onterecht een boete hebben ontvangen door een fout van de overheid. Door onze jarenlange ervaring met verkeersboetes hebben wij veel kennis en inzichten opgebouwd.

Onterechteboete.nl – Keizersgracht 62 – Amsterdam

Uitleg video

Een aantal reacties uit onze mailbox:

Bedankt voor jullie goede begeleiding bij mijn boete. Ik vind dat ik erg prettig geholpen ben. Jullie zijn erg snel en duidelijk in communiceren. Fijn dat de boete is kwijtgescholden door de gemeente.

Nogmaals hartelijk dank voor het snel en kundig aanvechten van mijn bekeuring. Ik ben heel tevreden met de geboden ondersteuning en de boete niet hoef te betalen.

Bedankt voor de inzet. Ik ben blij met het resultaat en afhandeling. Als ik ergens een positieve referentie kan achterlaten op bv de website dan doe ik dat graag. Ik zal u zeker aanbevelen bij vrienden/familie mochten zij ooit hulp nodig hebben.

Ik wil dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die te maken krijgt met een onterechte boete. Ze hebben mij hierbij perfect geholpen. Een prettig en professioneel contact.

Hartelijk dank voor het snel oppakken van mijn boete. Mocht familie of vrienden in dezelfde situatie terecht komen zal ik jullie zeker aanraden. Nogmaals bedankt.

Voor de laatste keer dank ik u hartelijk voor de snelle, efficiënte en kundige manier waarop u mij gratis van dienst bent geweest. Ik zal u aanbevelen. Deze mail kan in uw prijzenkast!

Zeer tevreden met het eindresultaat. Top service die jullie bieden. Bedankt voor alles.

De dienstverlening was werkelijk UITSTEKEND. Jammer dst de gemeente zo traag reageert maar toch van mijn bekeuring afgekomen dankzij jullie.

Bedankt voor de geweldige hulp en steun! Alle goeds voor de toekomst.

Ten eerste wil ik jullie bedanken voor het indienen van de bezwaar. Ik ben erg tevreden met de service ook.