Onterechte parkeerboete door fout van gemeente? Wij helpen u kosteloos!

Heeft u onterecht een parkeerboete of naheffingsaanslag parkeerbelasting ontvangen door een fout van de gemeente? Laat uw boete aanvechten door de verkeersjuristen van onterechteboete.nl Ons team maakt snel en kosteloos bezwaar tegen de parkeerboete en verzorgt een professioneel bezwaarschrift. Upload uw parkeerboete en beantwoord een aantal korte vragen. Wij doen vervolgens de rest.

Gratis hulp bij fout door overheid

Gespecialiseerde verkeersjuristen

Statusupdates over bezwaar

Snelle reactietijden

1000+ boetes teruggedraaid

Waarom is onterechteboete.nl kosteloos?

Wanneer we een zaak winnen omdat de overheid een fout heeft gemaakt en u de parkeerboete of naheffingsaanslag parkeerbelasting niet hoeft te betalen, ontvangen we een vergoeding van de gemeente voor de geleverde rechtsbijstand. Bij een verloren zaak ontvangen we geen vergoeding van de gemeente en betaalt u ons ook niets.

Zo werkt het

1. Upload uw onterechte parkeerboete of naheffingsaanslag parkeerbelasting en beantwoord een aantal vragen
2. Wij gaan aan de slag en maken kosteloos een bezwaarschrift voor uw parkeerboete en sturen dit naar de gemeente
3. Via de e-mail houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen

Over ons

Wij verlenen gratis juridische bijstand aan autobezitters die onterecht een boete hebben ontvangen door een fout van de overheid. Door onze jarenlange ervaring met verkeersboetes hebben wij veel kennis en inzichten opgebouwd.

Wat is een naheffingsaanslag parkeerbelasting?

De naheffingsaanslag parkeerbelasting is een andere benaming voor parkeerbon. U ontvangt deze aanslag wanneer u te weinig parkeergeld of helemaal geen parkeergeld heeft betaald. Onder uw ruitenwisser vindt u soms een parkeerbon en u ontvangt altijd per post een boete. Op de naheffingsaanslag parkeerbelasting staan de volgende bedragen: het niet betaalde parkeergeld, het boetebedrag en eventueel administratiekosten. In veel gemeenten ligt het boetebedrag tussen zestig en zeventig euro.

Bekijk onze uitleg video

Een aantal reacties uit onze mailbox:

Bedankt voor jullie goede begeleiding bij mijn boete. Ik vind dat ik erg prettig geholpen ben. Jullie zijn erg snel en duidelijk in communiceren. Fijn dat de boete is kwijtgescholden door de gemeente.

Nogmaals hartelijk dank voor het snel en kundig aanvechten van mijn bekeuring. Ik ben heel tevreden met de geboden ondersteuning en de boete niet hoef te betalen.

Bedankt voor de inzet. Ik ben blij met het resultaat en afhandeling. Als ik ergens een positieve referentie kan achterlaten op bv de website dan doe ik dat graag. Ik zal u zeker aanbevelen bij vrienden/familie mochten zij ooit hulp nodig hebben.

Ik wil dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die te maken krijgt met een onterechte boete. Ze hebben mij hierbij perfect geholpen. Een prettig en professioneel contact.

Hartelijk dank voor het snel oppakken van mijn boete. Mocht familie of vrienden in dezelfde situatie terecht komen zal ik jullie zeker aanraden. Nogmaals bedankt.

Voor de laatste keer dank ik u hartelijk voor de snelle, efficiënte en kundige manier waarop u mij gratis van dienst bent geweest. Ik zal u aanbevelen. Deze mail kan in uw prijzenkast!

Zeer tevreden met het eindresultaat. Top service die jullie bieden. Bedankt voor alles.

De dienstverlening was werkelijk UITSTEKEND. Jammer dst de gemeente zo traag reageert maar toch van mijn bekeuring afgekomen dankzij jullie.

Bedankt voor de geweldige hulp en steun! Alle goeds voor de toekomst.

Ten eerste wil ik jullie bedanken voor het indienen van de bezwaar. Ik ben erg tevreden met de service ook.

Ik ben zo dankbaar voor uw hulp, ik sta altijd tot uw beschikking voor vragen.

cjib boete
kantoor onterechte boete
bezwaar boete