Ontrechte parkeerboete door fout van gemeente? Wij maken kosteloos bezwaar voor u

Heeft u een parkeerboete of naheffingsaanslag parkeerbelasting ontvangen door een fout van de gemeente? Laat uw boete aanvechten door de verkeersjuristen van onterechteboete.nl Ons team maakt snel en kosteloos bezwaar tegen de parkeerboete als de gemeente een fout heeft gemaakt en verzorgt een professioneel bezwaarschrift. Upload uw parkeerboete en beantwoord een aantal korte vragen. Wij doen vervolgens de rest.

Gratis parkeerboete indienen

Onterechte naheffingsaanslag parkeerbelasting door een fout van de gemeente? Meld uw boete in 4 stappen aan. Wij nemen snel contact met u op. Klik op de knop om uw parkeerboete gratis in te dienen en kosteloos een bezwaarprocedure bij de gemeente te starten.

Bezwaar parkeerboete gemeente

Direct hulp bij fout door gemeente

Gespecialiseerde verkeersjuristen

Statusupdates over bezwaar

Snelle reactietijden

1000+ boetes teruggedraaid

Waarom is onterechteboete.nl kosteloos?

Wanneer de gemeente een fout heeft gemaakt met uw parkeerboete of naheffingsaanslag parkeerbelasting en daarom onterecht is, ontvangen wij een vergoeding van de overheid voor de geleverde rechtsbijstand aan u.

Zo werkt het

1. Upload uw onterechte parkeerboete of naheffingsaanslag parkeerbelasting en beantwoord een aantal vragen
2. Wanneer uw boete een fout van de gemeente is maken wij kosteloos een bezwaarschrift voor uw parkeerboete en sturen dit naar de gemeente
3. Via de e-mail houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen

Over ons

Wij verlenen gratis juridische bijstand aan autobezitters die onterecht een boete hebben ontvangen door een fout van de gemeente. Ons team bestaat uit gespecialiseerde verkeersjuristen en zijn allen meester in de rechten. Door onze jarenlange ervaring met verkeersboetes hebben wij veel kennis en inzichten opgebouwd.

Tot wanneer kan er bezwaar  worden gemaakt?

Er kan tot 6 weken na de dagtekening vermeld op uw parkeerboete bezwaar worden gemaakt. De dagtekening op uw boete is de datum dat de boete aan u verzonden is. Niet de datum van de vermeende overtreding. In principe staat er op de boete tot wanneer wij bezwaar kunnen maken. Een andere manier om dit uit te rekenen, is door zes weken op te tellen bij de dagtekening. Zorg ervoor dat u op tijd de boete bij ons aanmeld. Is de dagtekening van uw parkeerboete ouder dan 6 weken dan kunnen wij u helaas niet helpen. Op het moment dat de bezwaartermijn is verlopen, is de boete in rechte onaantastbaar en staat deze vast. Er is dan geen bezwaar meer mogelijk.

Wat is een naheffingsaanslag parkeerbelasting?

De naheffingsaanslag parkeerbelasting is een andere benaming voor parkeerbon. U ontvangt deze aanslag wanneer u te weinig parkeergeld of helemaal geen parkeergeld heeft betaald. Onder uw ruitenwisser vindt u soms een parkeerbon en u ontvangt altijd per post een boete. Op de naheffingsaanslag parkeerbelasting staan de volgende bedragen: het niet betaalde parkeergeld, het boetebedrag en eventueel administratiekosten. In veel gemeenten ligt het boetebedrag tussen zestig en zeventig euro.

Wij maken gratis bezwaar voor u tegen de naheffingsaanslag parkeerbelasting

Parkeerboete gemeente bezwaar maken? U bespaart u een hoop tijd en uitzoekwerk door de gratis juridische hulp van Onterechte Boete in te schakelen. We nemen u al het werk uit handen en stellen het bezwaarschrift op in uw naam en maken bezwaar tegen de naheffingsaanslag. We verzamelen de nodige documenten en gaan zelfs naar zittingen indien nodig. Upload nu een foto of scan van uw naheffingsaanslag parkeerbelasting en beantwoord een paar korte vragen. Wij doen de rest voor u!

Een aantal reacties uit onze mailbox:

Bedankt voor jullie goede begeleiding bij mijn boete. Ik vind dat ik erg prettig geholpen ben. Jullie zijn erg snel en duidelijk in communiceren. Fijn dat de boete is kwijtgescholden door de gemeente.

Nogmaals hartelijk dank voor het snel en kundig aanvechten van mijn bekeuring. Ik ben heel tevreden met de geboden ondersteuning en de boete niet hoef te betalen.

Bedankt voor de inzet. Ik ben blij met het resultaat en afhandeling. Als ik ergens een positieve referentie kan achterlaten op bv de website dan doe ik dat graag. Ik zal u zeker aanbevelen bij vrienden/familie mochten zij ooit hulp nodig hebben.

Hartelijk dank voor uw mail met de reactie van de gemeente Breda aangaande het besluit van de gebleken onterechte naheffingsaanslag. Ik ben erg blij dat ik het reeds betaalde bedrag nu terug ontvang van de gemeente.

Ik wil dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die te maken krijgt met een onterechte boete. Ze hebben mij hierbij perfect geholpen. Een prettig en professioneel contact.

Hartelijk dank voor het snel oppakken van mijn boete. Mocht familie of vrienden in dezelfde situatie terecht komen zal ik jullie zeker aanraden. Nogmaals bedankt.

Voor de laatste keer dank ik u hartelijk voor de snelle, efficiënte en kundige manier waarop u mij gratis van dienst bent geweest. Ik zal u aanbevelen. Deze mail kan in uw prijzenkast!

Zeer tevreden met het eindresultaat. Top service die jullie bieden. Bedankt voor alles.

De dienstverlening was werkelijk UITSTEKEND. Jammer dst de gemeente zo traag reageert maar toch van mijn bekeuring afgekomen dankzij jullie.

Bedankt voor de geweldige hulp en steun! Alle goeds voor de toekomst.

Ten eerste wil ik jullie bedanken voor het indienen van de bezwaar. Ik ben erg tevreden met de service ook.

Ik ben zo dankbaar voor uw hulp, ik sta altijd tot uw beschikking voor vragen.

cjib boete
kantoor onterechte boete
bezwaar boete