Onterechte boete door rood rijden ontvangen? Wij maken bezwaar voor u

Heeft u onterecht een boete voor rood licht ontvangen door een fout van justitie? Laat uw boete aanvechten door de verkeersjuristen van onterechteboete.nl Ons team maakt snel bezwaar tegen de boete en verzorgt een beroepschrift voor de officier van justitie. Upload uw rood licht boete en beantwoord een aantal korte vragen. Wij doen vervolgens de rest!

Op dit moment nemen wij geen nieuwe verkeersboetes aan. Probeer het op een later moment opnieuw.

Direct hulp bij fout door justitie

Gespecialiseerde verkeersjuristen

Statusupdates over beroep

7 dagen per week bereikbaar

1000+ boetes teruggedraaid

Waarom is onterechteboete.nl kosteloos voor u?

Indien de overheid (justitie of gemeente) een fout heeft gemaakt bij het opleggen van uw boete, waardoor deze onterecht is, heeft u recht op een vergoeding van de overheid voor de juridische bijstand die door ons is verleend.

Zo werkt het

1. Upload uw boete en beantwoord een aantal vragen
2. Indien uw boete een fout van justitie is maken wij kosteloos een beroepschrift voor uw boete en sturen dit naar de officier van justitie
3. Via de e-mail houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen

Over ons

Wij verlenen gratis juridische bijstand aan autobezitters die onterecht een boete hebben ontvangen door een fout van justitie. Ons team bestaat uit verkeersjuristen en zijn allen meester in de rechten. Door onze jarenlange ervaring met verkeersboetes hebben wij veel kennis en inzichten opgebouwd.

Een aantal reacties uit onze mailbox:

Bedankt voor jullie goede begeleiding bij mijn boete. Ik vind dat ik erg prettig geholpen ben. Jullie zijn erg snel en duidelijk in communiceren. Fijn dat de boete is kwijtgescholden door de gemeente.

Nogmaals hartelijk dank voor het snel en kundig aanvechten van mijn boete. Ik ben heel tevreden met de geboden ondersteuning en de boete niet hoef te betalen.

Bedankt voor de inzet. Ik ben blij met het resultaat en afhandeling. Als ik ergens een positieve referentie kan achterlaten op bv de website dan doe ik dat graag. Ik zal u zeker aanbevelen bij vrienden/familie mochten zij ooit hulp nodig hebben.

Ik wil dit bedrijf bij iedereen aanbevelen die te maken krijgt met een onterechte boete. Ze hebben mij hierbij perfect geholpen. Een prettig en professioneel contact.

Hartelijk dank voor het snel oppakken van mijn boete. Mocht familie of vrienden in dezelfde situatie terecht komen zal ik jullie zeker aanraden. Nogmaals bedankt.

Voor de laatste keer dank ik u hartelijk voor de snelle, efficiënte en kundige manier waarop u mij gratis van dienst bent geweest. Ik zal u aanbevelen. Deze mail kan in uw prijzenkast!

Zeer tevreden met het eindresultaat. Top service die jullie bieden. Bedankt voor alles.

De dienstverlening was werkelijk UITSTEKEND. Jammer dst de gemeente zo traag reageert maar toch van mijn bekeuring afgekomen dankzij jullie.

Bedankt voor de geweldige hulp en steun! Alle goeds voor de toekomst.

Ten eerste wil ik jullie bedanken voor het indienen van de bezwaar. Ik ben erg tevreden met de service ook.

Ik ben zo dankbaar voor uw hulp, ik sta altijd tot uw beschikking voor vragen.