Gratis bezwaar tegen een bord E2 boete

U heeft post ontvangen met daarin een verkeersboete en u vermoedt dat deze boete onterecht is. Heeft u een bord E2 boete, te herkennen aan feitcode R585, ontvangen? U kunt bezwaar maken tegen de boete wanneer u het er niet mee eens bent. Bij Onterechte Boete helpen we u graag en volledig gratis bij het aanvechten van de bord E2 boete. Een verkeersboete kan een flink bedrag kosten en dat heeft u niet over voor een onterechte boete. U bespaart tijd, omdat wij u al het werk uit handen nemen. Bij een gewonnen zaak bespaart u ook nog eens geld. Gratis onterechte boete indienen.

Onterechte boete voor bord E2 ontvangen?

Wij maken gratis bezwaar voor u

Direct hulp bij een onterechte boete

Statusupdates bezwaar/beroep

Gespecialiseerd in onterechte boetes

1000+ boetes teruggedraaid

Wat betekent het bord E2?

Het bord E2 is een blauw verkeersbord met een rode rand. Het verkeersbord is rond en heeft een rood kruis dat over het blauwe gedeelte loopt tot aan de rode rand. Het verkeersbord E2 betekent dat er in de straat een stopverbod geldt, wat betekent dat u niet mag stilstaan met uw auto. Het verbod geldt niet alleen voor parkeren, maar ook voor iedere vorm van stoppen. U mag dus bijvoorbeeld niet kort stilstaan om iemand uit te laten stappen. Het verkeersbord E2 vindt u onder andere op drukke straten waar geen ruimte is om te stoppen.

Verschil vrijwillig en onvrijwillig stilstaan

Het is belangrijk om onderscheid te maken tussen vrijwillig en onvrijwillig stilstaan. Vrijwillig stilstaan betekent dat u bewust de auto heeft stilgezet langs de weg of op de rijbaan, bijvoorbeeld om goederen te lossen of om iemand in te laten stappen in uw auto. Onvrijwillig stilstaan komt voor in het verkeer, bijvoorbeeld omdat er een stoplicht op rood staat of omdat iemand wil afslaan. Het bord E2 betekent dat u niet vrijwillig mag stilstaan. Aan onvrijwillig stilstaan kunt u niets doen en dit is noodzakelijk voor een veilige deelname aan het verkeer.

Wanneer kan ik bezwaar maken tegen een bord E2 boete?

Bent u het niet eens met uw bord E2 boete en wilt u hier bezwaar tegen maken? Dat heeft zin wanneer u een geldige reden heeft om in bezwaar te gaan tegen de ontvangen boete. Bij Onterechte Boete helpen we u graag bij de kwestie. Onderstaande redenen kunnen ten grondslag liggen aan een  bezwaarschrift.

Ik stond in een parkeervak

Het bord E2 is geldig voor de rijbaan en dat betekent dat u hier niet mag parkeren of stilstaan. Stond u in een parkeervak wat specifiek bedoeld is voor parkeren? Dat mag wel en daar hoort u geen boete voor te krijgen. Wanneer u in een parkeervak stond, kunt u de boete aanvechten, omdat deze onterecht is.

Ik stond aan de andere kant

Het verkeersbord E2 is geldig aan de kant van de straat waar het bord geplaatst is. Staat het bord slechts in één richting? Dan mag er de andere rijrichting op wel kort gestopt worden om te laden of lossen en in sommige situaties mag er aan die zijde zelfs geparkeerd worden. Heeft u een boete ontvangen, terwijl u aan de zijde van de weg stopte waar geen bord stond? Dan maakt u hier bezwaar tegen.

Ik stopte in de berm

Het verkeersbord E2 is van toepassing op de rijbanen, maar niet op de berm. Het is dus toegestaan om kort in de berm te stoppen om iemand in te laten stappen of om goederen in de auto te laden. Wanneer u een bord E2 boete ontvangt voor stilstaan in de berm is dat onterecht en kunt u hier bezwaar tegen maken.

Upload uw bord E2 boete en wij maken gratis bezwaar

U kunt zelf bezwaar maken tegen de bord E2 boete die u heeft ontvangen. Op de boete vindt u de benodigde informatie, zoals de termijn waarbinnen u bezwaar moet maken en hoe u dit kunt doen. Het opstellen van een bezwaarschrift kan tijd kosten en misschien heeft u daar geen zin in. Dan kunt u Onterechte Boete inschakelen. We nemen u het werk uit handen en doen dit volledig gratis. Het enige wat u hoeft te doen, is een foto of scan van uw boete te uploaden op onze website. U beantwoordt nog een paar korte vragen over de bord E2 boete en daarna gaan we aan de slag. We verzamelen documenten die bij het bezwaarschrift gevoegd moeten worden, stellen het bezwaarschrift zelf op en gaan eventueel naar zittingen voor u. We bieden deze service volledig kosteloos aan.

Bekijk onze uitlegvideo:

Waarom deze service gratis is

Vraagt u zich af hoe het mogelijk is dat de service gratis is? En of er niet ergens een addertje onder het gras zit? Dit is niet het geval: de service is en blijft 100% gratis. We kunnen de dienst gratis aanbieden, omdat we voor iedere gewonnen zaak een proceskostenvergoeding ontvangen van de overheid. Dit is een vergoeding van de overheid voor geleverde rechtsbijstand aan u. Voor een bord E2 boete met feitcode R585 kunt u terecht bij Onterechte Boete.

Gratis onterechte boete indienen.