Gratis bezwaar maken tegen een bord E1 boete

Een verkeersboete ontvangen vindt niemand leuk, zeker wanneer de boete onterecht is. Heeft u een bord E1 boete ontvangen? Deze verkeersboete herkent u aan de feitcode R584. U stond volgens de boete geparkeerd op een plek waar dit niet is toegestaan. Wanneer u het hier niet mee eens bent, kunt u de boete zelf aanvechten of u kunt hier hulp bij inschakelen. Bij Onterechte Boete vechten we de boete gratis voor u aan. Zo bespaart u tijd en eventueel ook de kosten van de boete. Gratis onterechte boete indienen.

Onterechte boete voor bord E1 ontvangen?

Wij maken gratis bezwaar voor u

Direct hulp bij een onterechte boete

Statusupdates bezwaar/beroep

Gespecialiseerd in onterechte boetes

1000+ boetes teruggedraaid

Wat betekent het bord E1?

Het bord E1 is een blauw verkeersbord met een rode rand. Het verkeersbord is rond en heeft een rode streep die van de linker bovenhoek naar de rechter onderkant loopt. Het verkeersbord E1 betekent dat er in de straat een parkeerverbod geldt of dat u een parkeerverbodszone inrijdt. U ontvangt een bord E1 boete wanneer u toch parkeert in de straat of zone. Het verkeersbord E1 vindt u bijvoorbeeld in het centrum van een stad of in een natuurgebied.

Wanneer kan ik bezwaar maken tegen een bord E1 boete?

Bezwaar maken tegen een bord E1 boete is alleen zinvol in sommige gevallen. Hieronder vindt u een lijst met redenen die ervoor kunnen zorgen dat uw bord E1 boete ongeldig verklaard wordt. U kunt contact opnemen met Onterechte Boete voor hulp bij het aanvechten van uw bord E1 boete.

Ik stond in een parkeervak

Stond u in een parkeervak geparkeerd? Dan hoort u geen bord E1 boete te ontvangen. In parkeervakken is het namelijk toegestaan op te parkeren en hier geldt het bord E1 niet. Hetzelfde geldt voor de berm en dus hoort u ook hier geen boete voor te ontvangen. In deze gevallen kunt u bezwaar maken.

Ik heb een gehandicaptenparkeerkaart

In de meeste gemeenten is het toegestaan om buiten het parkeervak te parkeren wanneer u over een gehandicaptenparkeerkaart beschikt. Zelfs wanneer er een E1 verkeersbord langs de weg staat, mag dit in veel gevallen. U dient uw blauwe parkeerschijf duidelijk zichtbaar voor het raam te plaatsen, zodat een controleur dit kan zien. Het is belangrijk om te weten dat niet iedere gemeente dezelfde regels hanteert op het vlak van gehandicaptenparkeerkaarten.

Ik stond aan de andere kant

Het verkeersbord E1 is geldig voor de zijde van de weg waar het bord staat. Staat het bord maar aan één zijde van de weg en parkeert u aan de andere zijde waar geen bord staat? Dat mag en hier hoort u geen boete voor te krijgen. Het gebeurt regelmatig dat er een onterechte boete wordt uitgedeeld aan mensen die aan de juiste zijde geparkeerd staan en hier maakt u bezwaar tegen.

Ik stond kort stil

Stilstaan en parkeren zijn twee verschillende dingen en hier zijn twee verschillende borden voor. Het bord E1 betekent dat u niet mag parkeren, maar u mag wel stilstaan of stoppen voor korte tijd. Het bord E1 heeft één rode streep en betekent verboden te parkeren, terwijl het bord E2 een rood kruis heeft en verboden te stoppen betekent. Bij bord E1 mag u dus laden of lossen en mag iemand uit de auto stappen. Bij het laden en lossen is het van belang dat u de gehele tijd bezig bent met het laden of lossen. U mag dus niet lange tijd binnen blijven of niet bij het voertuig komen. Dan wordt dit gezien als parkeren en daar mag u een boete voor krijgen. Wanneer u een boete kreeg voor in- of uitstappen of voor laden en lossen, kunt u hier bezwaar tegen maken.

Upload uw bord E1 boete en wij maken gratis bezwaar

Bezwaar maken tegen uw bord E1 boete kunt u zelf doen, maar u kunt hier ook hulp bij inschakelen. Bij Onterechte Boete helpen we u hier volledig gratis bij. Maak een foto of scan van de boete met feitcode R584 die u heeft ontvangen en upload deze op onze website. U wordt gevraagd om een paar korte vragen te beantwoorden en vervolgens gaan we voor u aan de slag. We verzamelen de nodige documenten en stellen het bezwaarschrift op. Wanneer er zittingen zijn, gaan we daar voor u naartoe. We nemen u dus al het werk uit handen, zodat u hopelijk geen boete hoeft te betalen.

Bekijk onze uitlegvideo:

Waarom deze service gratis is

Hoe kan het dat deze service gratis is? Die vraag horen we vaak. Het klinkt namelijk te mooi om waar te zijn dat onze service 100% gratis is. Toch is dat zo. We verdienen geld aan de service wanneer we een zaak winnen. Dan krijgen we een proceskostenvergoeding van de overheid voor de geleverde rechtsbijstand. Deze vergoeding is ons inkomen en we krijgen alleen een vergoeding bij een gewonnen zaak. Voor u verandert dit niets en ook wanneer we de zaak verliezen, blijft onze service gratis voor u tenzij u ons onjuiste informatie verschaft. U heeft dus niets te verliezen en moet hooguit het boetebedrag op de bord E1 boete betalen.

Gratis onterechte boete indienen.