Boete blauwe zone onterecht? Wij maken gratis bezwaar

Heeft u een boete blauwe zone ontvangen? Een boete ontvangen is nooit leuk en zeker niet wanneer u van mening bent dat de boete onterecht is. U kunt bezwaar maken tegen een boete in een blauwe zone. U stelt een bezwaarschrift op, verzamelt de nodige documenten en stuurt dit tijdig op. U kunt er ook voor kiezen om Onterechte Boete in te schakelen. Wij maken gratis bezwaar tegen de bekeuring blauwe zone voor u. Zo kost bezwaar maken weinig tijd en maakt u kans de boete niet te moeten betalen. Gratis onterechte parkeerboete indienen.

Onterechte parkeerboete blauwe zone ontvangen?

Wij maken gratis bezwaar voor u

Direct hulp bij een onterechte boete

Statusupdates bezwaar/beroep

Gespecialiseerd in onterechte boetes

1000+ boetes teruggedraaid

Wat is een blauwe zone?

Een blauwe zone is een zone waarin u alleen met een blauwe parkeerschijf mag parkeren. De zone wordt aangegeven met een verkeersbord. Het verkeersbord heeft een blauw vierkant met daarin een blauwe letter P. Ook staat er ‘zone’ aangegeven en leest u de maximale tijd die u mag parkeren in de blauwe zone. In een blauwe zone krijgt u een boete wanneer u geen blauwe schijf duidelijk onder uw raam plaatst. U kunt ook een boete ontvangen wanneer u te lang in de blauwe zone blijft staan.

Welke regels gelden er in een blauwe zone?

In een blauwe zone gelden verschillende regels waar u zich aan dient te houden. Handelen in strijd met de regels kan leden tot een bekeuring in de blauwe zone. In een blauwe zone geldt dat het verboden is om te parkeren in de zone, behalve in de daarvoor bestemde parkeervakken die te herkennen zijn aan een blauwe streep. U mag hier alleen parkeren met een parkeerschijf zichtbaar achter uw raam. U stelt de tijd van aankomst in op de parkeerschijf en mag deze naar boven afronden op een heel of half uur. Houdt u zich niet aan deze regels? Dan kunt u een boete ontvangen, omdat u geen blauwe schijf achter uw ruit heeft.

Wanneer kan ik bezwaar maken tegen een boete voor geen parkeerschijf gebruiken?

Bezwaar maken tegen een parkeerboete voor geen parkeerschijf gebruiken kan in verschillende situaties. Zo is het bijvoorbeeld verplicht dat er een bord E10 aanwezig is. Dit is het verkeersbord waarop duidelijk is aangegeven dat u zich in een blauwe zone bevindt. Is dit bord niet aanwezig? Dan maakt u bezwaar tegen de boete voor het inrijden van de blauwe zone. Het kan ook gebeuren dat u een boete met de verkeerde feitcode ontvangt. Er zijn namelijk verschillende feitcodes voor het inrijden van de blauwe zone en voor een verstreken parkeerduur op de parkeerschijf. Vraag altijd het dossier op om te controleren of er voldoende beeldmateriaal genomen is door de politieagent om te bewijzen dat u zonder parkeerschijf parkeerde.

Binnen welke termijn moet ik bezwaar maken tegen de bekeuring blauwe zone?

Op de ontvangen boete staat aangegeven tot welke datum u bezwaar kunt maken tegen de boete. Over het algemeen geldt dat u zes weken de tijd heeft om bezwaar te maken en deze termijn gaat in op het moment van dagtekening. Het is belangrijk om tijdig het bezwaarschrift in te dienen, zodat uw bezwaar ook daadwerkelijk in behandeling wordt genomen. Na het indienen van het bezwaarschrift ontvangt u een reactie en wanneer u het hier niet mee eens bent, gaat u in beroep bij de kantonrechter. In sommige gevallen moet u de boete al betalen voor u in bezwaar gaat en kunt u het geld terug krijgen na afloop. In andere gevallen hoeft u pas te betalen wanneer de procedure is afgehandeld. Controleer dit goed om verhogingen van het boetebedrag te voorkomen.

Hoe maakt ik bezwaar tegen een boete blauwe kaart vergeten?

Op de ontvangen boete leest u hoe u bezwaar kunt maken tegen de ontvangen boete. U stelt een bezwaarschrift op waarin u toelicht welke boete u heeft ontvangen en waarom u het niet eens bent met de boete. Het is belangrijk om duidelijk uit te leggen waarom de boete onterecht is en om dit ondersteunen met bewijsmateriaal. Dien het bezwaar op de juiste manier en op tijd in. Bezwaarschriften kunnen vaak zowel digitaal als schriftelijk ingediend worden. Let erop dat u alle gevraagde informatie vermeldt, zoals uw kenteken, adres of handtekening.

Wij maken gratis bezwaar voor u tegen de boete blauwe zone

Zelf bezwaar maken tegen een boete kost vaak veel tijd. U moet niet alleen het bezwaarschrift opstellen, maar ook de nodige documenten verzamelen en uitzoeken hoe bezwaar maken in zijn werk gaat. Om tijd te besparen schakelt u gratis hulp in van Onterechte Boete. Wij nemen u het werk uit handen, zodat u achterover kunt leunen. U hoeft enkel een foto of scan van de ontvangen boete op onze website te uploaden en een paar vragen te beantwoorden.

Wij maken gratis bezwaar tegen uw parkeerboete in Groningen voor u

Bij Onterechte Boete nemen we u al het werk uit handen en maken we bezwaar voor u. Dit betekent dat u alleen een foto of scan van uw boete op onze website uploadt en een paar korte vragen beantwoordt. Wij doen vervolgens de rest: het verzamelen van documenten, het opstellen van het bezwaarschrift en eventueel gaan we naar zittingen voor u. We bieden deze service geheel gratis aan, waardoor u een hoop tijd bespaart. Bij een gewonnen zaak bespaart u ook nog eens het boetebedrag.

Bekijk onze uitlegvideo:

Hoe we deze service gratis aan kunnen bieden

U vraagt zich waarschijnlijk af hoe het mogelijk is dat onze service gratis is. Dat is een terechte vraag. Wij kunnen onze service gratis aanbieden, omdat we een proceskostenvergoeding ontvangen van de overheid bij een gewonnen zaak. Zo verdienen we wel geld aan de service, zonder dat u hiervoor betaalt.

Gratis onterechte boete indienen.