Gratis bezwaar maken tegen parkeerboete Zoetermeer

Het ontvangen van een parkeerboete is nooit leuk en zeker niet wanneer u van mening bent dat het om een onterechte boete gaat. Heeft u een onterechte parkeerboete uit Zoetermeer ontvangen? Dan maakt u hier bezwaar tegen. U kunt het bijvoorbeeld oneens zijn met de boete omdat u onderweg naar de parkeerautomaat beboet bent of omdat u ondanks uw vergunning een boete heeft ontvangen. Bij Onterechte Boete helpen we u gratis om uw boete aan te vechten. We nemen u veel werk uit handen, waardoor u een hoop tijd bespaart. Gratis onterechte boete indienen.

Onterechte parkeerboete Zoetermeer ontvangen?

Wij maken gratis bezwaar voor u

Direct hulp bij een onterechte boete

Statusupdates bezwaar/beroep

Gespecialiseerd in onterechte boetes

1000+ boetes teruggedraaid

Naheffingsaanslag parkeerbelasting Zoetermeer

Een parkeerboete wordt ook wel een naheffingsaanslag parkeerbelasting genoemd. U ontvangt deze naheffingsaanslag parkeerbelasting uit Zoetermeer als u onvoldoende of helemaal geen parkeergeld heeft betaald. U betaalt dit bedrag alsnog en daar komt een boete bovenop. De boete ligt in de meeste gemeenten tussen de zestig en zeventig euro. Het kan zijn dat er nog een derde bedrag op de boete aangegeven staat, namelijk de administratiekosten.

Bezwaar maken tegen een parkeerboete in Zoetermeer

Tegen een parkeerboete in Zoetermeer maakt u bezwaar als u het oneens met de boete bent. Onderstaande situaties kunnen daar een reden voor zijn. U schakelt de hulp van Onterechte Boete in en vervolgens maken wij gratis bezwaar voor u tegen de boete.

Ik had onvoldoende tijd om te betalen

In veel steden wordt gebruik gemaakt van scanauto’s die kentekens scannen en vervolgens controleren of er parkeergeld betaald is. Zo niet, wordt er een boete uitgedeeld. De scanauto kan niet controleren hoe lang u al op de parkeerplaats staat en dus kan het gebeuren dat de boete uitgedeeld wordt op het moment dat u onderweg bent naar de parkeerautomaat. Dat is onterecht en dus maakt u bezwaar. Het is makkelijk om bezwaar te maken tegen de boete, omdat u bewijs van betaling bij kunt voegen.

Ik was niet in de gemeente Zoetermeer

Als u op het moment van de boete helemaal niet in Zoetermeer was, is er sprake van een fout. Dit kan komen doordat een scanauto het kenteken verkeerd heeft gescand, bijvoorbeeld omdat er één letter of cijfer verwisseld is. Zo ontvangt u een boete die eigenlijk niet voor u is. Kunt u bewijzen dat uw auto niet in Zoetermeer was? Dan staat u sterk in uw bewijs tegen de naheffingsaanslag parkeerbelasting in Zoetermeer.

Ik heb een fout gemaakt bij het betalen

Tijdens het intoetsen van uw kenteken bij de parkeerautomaat kan het gebeuren dat u een foutje maakt. Zo vult u bijvoorbeeld een cijfer of letter verkeerd in of verwisseld u twee letters. Een andere fout die regelmatig voorkomt is betalen in een verkeerde zone. In beide gevallen kunt u bezwaar maken tegen de ontvangen boete en aantonen dat u wel betaald heeft. Het is belangrijk om bewijs aan uw bezwaarschrift toe te voegen.

Ik heb een ontheffing of parkeervergunning

Er zijn allerlei typen vergunningen en ontheffingen die ervoor zorgen dat u op een bepaalde plek mag parkeren. Een digitale vergunning kan waargenomen worden door een scanauto, maar een papieren vergunning wordt niet gezien onder de ruit. Dan kunt een boete krijgen, terwijl u wel over de juiste vergunning of ontheffing beschikt. Maak bezwaar tegen de boete en voeg de ontheffing of vergunning toe aan het bezwaarschrift als bewijs.

Binnen welke termijn moet ik bezwaar maken?

De termijn om bezwaar te maken tegen een parkeerboete uit Zoetermeer is zes weken. De termijn gaat in op het moment van de dagtekening en vaak staat op de boete ook aangegeven wat de uiterste datum om bezwaar te maken is. Maakt u te laat bezwaar? Dan is er een grote kans dat uw bezwaarschrift niet in behandeling genomen wordt. Nadat u een reactie heeft ontvangen, hebt u de mogelijkheid om in beroep te gaan tegen de uitslag. Hiervoor gaat u naar de kantonrechter.

Hoe maak ik bezwaar tegen de naheffingsaanslag parkeerbelasting in Zoetermeer?

Bezwaar maken tegen een naheffingsaanslag parkeerbelasting in Zoetermeer doet u online. De gemeente maakt hiervoor gebruik van een digitaal parkeerloket. Hier kunt u niet alleen parkeerbonnen betalen, maar ook bezwaar maken tegen de parkeerbon in kwestie. Via een online formulier dient u de nodige gegevens in. Schriftelijk bezwaar maken is ook mogelijk en u vindt de instructies hiervoor op uw boete.

Wij maken gratis bezwaar tegen uw parkeerboete in Zoetermeer voor u

Bezwaar maken tegen een parkeerboete in Zoetermeer is een vervelende klus en hier besteedt u liever geen aandacht aan. Toch wilt u de boete liever niet betalen. Hulp inschakelen van Onterechte Boete is dan de perfecte keuze. U hoeft enkel een scan of foto van de ontvangen boete te uploaden op onze website en een paar vragen te beantwoorden. Vervolgens stellen wij het bezwaarschrift op, verzamelen we het bewijs voor de bijlage en gaan we naar de zittingen indien dit van toepassing is. U bespaart zo een hoop tijd die u in andere taken kunt steken.

Bekijk onze uitlegvideo:

Hoe we deze service gratis aan kunnen bieden

U vraagt zich waarschijnlijk af waarom we deze service gratis aanbieden en hoe dat mogelijk is. Hoewel u niet voor de service betaalt, kunnen wij hier een vergoeding voor krijgen. Dit is de proceskostenvergoeding van de overheid voor het leveren van rechtsbijstand. Bij een gewonnen zaak ontvangen we de vergoeding en bij een verloren zaak krijgen we niets. Voor u maakt het niets uit en is de service altijd 100% gratis tenzij u ons onjuiste informatie verschaft. Onze experts doen er alles aan om de zaak te winnen, zodat u geen boete en naheffingsaanslag parkeerbelasting hoeft te betalen. Gratis onterechte boete indienen.