Gratis bezwaar maken tegen parkeerboete Eindhoven

Heeft u een parkeerboete in Eindhoven ontvangen? Er zijn allerlei mogelijke redenen voor deze boete. Bijvoorbeeld omdat u geen parkeergeld heeft betaald of omdat u te weinig geld heeft betaald. Het kan ook gebeuren dat de parkeerboete uit Eindhoven onterecht is. U heeft wel betaald, maar ontvangt toch een naheffingsaanslag parkeerbelasting uit Eindhoven op de mat. Bezwaar maken tegen de parkeerboete uit Eindhoven is in zo’n geval een goed idee. U kunt zelf bezwaar maken tegen de ontvangen parkeerbon, maar u kunt hier ook hulp bij inschakelen. Bij Onterechte Boete helpen we u graag en gratis bij het aanvechten van de parkeerboete uit Eindhoven. Gratis onterechte boete indienen.

Onterechte parkeerboete Eindhoven ontvangen?

Wij maken gratis bezwaar voor u

Direct hulp bij een onterechte boete

Statusupdates bezwaar/beroep

Gespecialiseerd in onterechte boetes

1000+ boetes teruggedraaid

Naheffingsaanslag parkeerbelasting Eindhoven

Een andere benaming voor een parkeerboete is naheffingsaanslag parkeerbelasting Eindhoven. Dit betekent dat u geen of onvoldoende parkeergeld heeft betaald en dit via een naheffing alsnog moet betalen. U betaalt niet alleen het ontbrekende parkeergeld, maar ook een boetebedrag wat in de meeste gemeenten rond de zestig euro is. Daarbovenop komen in sommige gevallen nog administratiekosten. Een naheffingsaanslag parkeerbelasting is geen vette boete, maar zeker vervelend als u van mening bent dat de boete onterecht is.

Bezwaar maken tegen een parkeerboete in Eindhoven

Bezwaar maken tegen een parkeerboete in Eindhoven is mogelijk als u vindt dat de boete onterecht is. Er zijn verschillende geldige redenen om bezwaar te maken en u vindt hieronder een overzicht. Maak zelf bezwaar bij de gemeente of schakel de hulp van Onterechte Boete in om bezwaar te maken tegen uw parkeerboete in Eindhoven.

Ik had onvoldoende tijd om te betalen

In de gemeente Eindhoven wordt er gebruik gemaakt van scanauto’s om te controleren of er parkeergeld betaald is. Waar een parkeerwachter kan inschatten of u net geparkeerd staat of al langer onbetaald parkeert, kan een scanauto dat niet. Het komt voor dat een scanauto een boete uitdeelt terwijl u nog niet eens bent uitgestapt of terwijl u onderweg bent naar de parkeerautomaat om te betalen. In zo’n geval kunt u bezwaar maken tegen de naheffingsaanslag parkeerbelasting Eindhoven. Voeg bewijs toe dat u wel parkeergeld heeft betaald.

Ik was niet in de gemeente Eindhoven

Heeft u een parkeerboete uit Eindhoven ontvangen en was u daar (op het moment van de boete) helemaal niet? Dan is de ontvangen boete onterecht. Het kan voorkomen dat u een boete ontvangt die eigenlijk voor een ander kenteken had moeten zijn, omdat de scanauto een letter verkeerd heeft gelezen. Zo worden de letters X en K bijvoorbeeld wel eens met elkaar verwisseld. Tegen deze onterechte boete maakt u bezwaar.

Ik heb een fout gemaakt bij het betalen

Heeft u zelf een fout gemaakt bij het betalen waardoor u een boete ontvangen heeft? Dat kan gebeuren. U vult bijvoorbeeld per ongeluk een letter of cijfer van uw kenteken verkeerd in, waardoor het lijkt alsof u geen parkeergeld heeft betaald. Een andere mogelijkheid is dat u in de verkeerde zone heeft betaald. In deze gevallen kunt u eenvoudig bewijzen dat u wel parkeergeld heeft betaald en dit bewijs voegt u toe aan uw bezwaarschrift. Als u zelf een fout heeft gemaakt kan Onterechteboete.nl u niet kosteloos helpen omdat de gemeente niet verwijtbaar gehandeld heeft.

Ik heb een ontheffing of parkeervergunning

Met een ontheffing of vergunning hoort u geen naheffingsaanslag parkeerbelasting uit Eindhoven te ontvangen. De ontheffing of gehandicaptenparkeerkaart geeft u de mogelijkheid om te parkeren op plekken waar anderen dit niet mogen. Scanauto’s kunnen papieren ontheffingen niet goed waarnemen, waardoor er soms onterecht een boete uitgedeeld wordt. Voeg bewijs van de ontheffing of parkeervergunning toe aan uw bezwaarschrift.

Binnen welke termijn moet ik bezwaar maken?

Bezwaar maken tegen de parkeerboete uit Eindhoven doet u binnen zes weken na de dagtekening op de ontvangen boete. Het is belangrijk om dit tijdig te doen, omdat uw bezwaar anders niet in behandeling genomen wordt. De gemeente Eindhoven handelt uw bezwaar uiterlijk op 31 december van het kalenderjaar waarin u bezwaar maakt af. Als u in de laatste zes weken bezwaar maakt, geldt een reactietermijn van zes weken. Je ontvangt de uitspraak van de gemeente via de post en kunt hierin tegen beroep gaan bij de kantonrechter.

Hoe maak ik bezwaar tegen de naheffingsaanslag parkeerbelasting in Eindhoven?

Tegen de naheffingsaanslag parkeerbelasting in Eindhoven maakt u online bezwaar. U vult een formulier in op de website van de gemeente, waarin u alle nodige gegevens in moet vullen. U kunt inloggen met eIDAS en het bijbehorende formulier invullen. Bezwaar maken per post is altijd mogelijk en u vindt de gegevens op de website van de gemeente. Zorg ervoor dat u de boete binnen de termijn betaalt, ook wanneer u bezwaar maakt tegen de boete. U krijgt het betaalde boetebedrag eventueel later terug.

Wij maken gratis bezwaar tegen uw parkeerboete in Eindhoven voor u

Onterechte Boete helpt u gratis bij het aanvechten van een onterecht ontvangen parkeerboete uit Eindhoven. We nemen u al het werk uit handen: we gaan naar zittingen, stellen bezwaarschriften op, verzamelen documenten. Dit doen we volledig gratis en u hoeft enkel een scan of foto van de ontvangen boete te uploaden op onze website en een paar korte vragen te beantwoorden. Met onze hulp bespaart u veel tijd en moeite.

Bekijk onze uitlegvideo:

Hoe we deze service gratis aan kunnen bieden

Bij een gewonnen zaak ontvangen we een proceskostenvergoeding van de overheid voor de geleverde rechtsbijstand aan u. Zo kunnen wij deze service kosteloos aan u aanbieden.

Gratis onterechte boete indienen.