Gratis bezwaar maken tegen parkeerboete Den Bosch

Een parkeerboete ontvangen is vervelend en wanneer u het hier niet mee eens bent maakt u bezwaar tegen de parkeerboete uit Den Bosch. Dit kan zijn omdat u onderweg naar de parkeerautomaat al een boete heeft ontvangen of omdat u ondanks een geldige vergunning toch een parkeerboete heeft ontvangen. Bij Onterechte Boete helpen we u graag bij het aanvechten van een boete. We doen dit volledig gratis en nemen u al het werk uit handen. Zo bespaart u een hoop tijd en bij een geldige reden ook het boetebedrag. Gratis onterechte boete indienen.

Onterechte parkeerboete Den Bosch ontvangen?

Wij maken gratis bezwaar voor u

Direct hulp bij een onterechte boete

Statusupdates bezwaar/beroep

Gespecialiseerd in onterechte boetes

1000+ boetes teruggedraaid

Naheffingsaanslag parkeerbelasting Den Bosch

Er zijn verschillende benamingen voor een parkeerboete, zoals een parkeerbon of een naheffingsaanslag parkeerbelasting in Den Bosch. Dit betekent dat er onvoldoende of helemaal geen parkeergeld is betaald en daarom ontvangt u een naheffingsaanslag. U moet dan het niet betaalde parkeergeld alsnog betalen en daarbovenop een boetebedrag. Dit ligt in de meeste gemeentes tussen de zestig en zeventig euro. Het kan zijn dat er een derde bedrag in rekening wordt gebracht, namelijk de administratiekosten.

Bezwaar maken tegen een parkeerboete in Den Bosch

Er zijn verschillende redenen om bezwaar te maken tegen een parkeerboete in Den Bosch. Hieronder hebben we de redenen voor een onterechte boete op een rijtje gezet. Wilt u bezwaar maken? Dat kunt u zelf doen, maar u kunt hier ook het team van Onterechte Boete voor inschakelen. We maken tijdig bezwaar en nemen u een hoop werk uit handen.

Ik had onvoldoende tijd om te betalen

Scanauto’s zijn steeds gewoner in de grotere steden en hebben parkeerwachters grotendeels vervangen. Scanauto’s scannen de kentekens, controleren of er parkeergeld voor het kenteken in kwestie betaald is en delen een boete uit wanneer dit niet het geval is. De auto’s kunnen echter niet inschatten hoe lang u al geparkeerd staat en het kan dus voorkomen dat u onderweg naar de parkeerautomaat al een boete ontvangt. Hier maakt u bezwaar tegen en u voegt uw bewijs van betaling toe.

Ik was niet in de gemeente Den Bosch

Was u op het moment van de boete helemaal niet in de gemeente Den Bosch? Dat betekent dat u onterecht een boete heeft ontvangen. Dit kan komen doordat de scanauto een letter in het kenteken verkeerd heeft gelezen, waardoor u de boete van een ander heeft ontvangen. Bezwaar maken om deze reden is lastiger, omdat het vaak niet eenvoudig te bewijzen is dat u op het moment van de boete niet in Den Bosch aanwezig was met uw auto. U kunt altijd bezwaar maken en u staat sterker met bewijs.

Ik heb een fout gemaakt bij het betalen

Niet alleen scanauto’s maken fouten, maar ook mensen doen dat soms. U heeft bijvoorbeeld uw eigen kenteken verkeerd ingetoetst bij het betalen of u heeft in de verkeerde zone betaald. Dit soort fouten zijn makkelijk te bewijzen, omdat u een betaalbewijs heeft van de verkeerde zone of voor het verkeerde kenteken. Voeg dit bewijs toe aan uw bezwaarschrift tegen de boete.

Ik heb een ontheffing of parkeervergunning

Wanneer u in het bezit bent van een ontheffing of een parkeervergunning hoort u geen parkeerboete in Den Bosch te ontvangen. Dit kan wel het geval zijn, omdat een scanauto uw ontheffing of vergunning niet onder het raam kon zien liggen. Met digitale vergunningen wordt altijd rekening gehouden, maar een papieren vergunning ziet een scanauto niet altijd. Wanneer u een onterechte boete ontvangt, maakt u bezwaar en voegt u uw ontheffing of vergunning als bewijs toe.

Binnen welke termijn moet ik bezwaar maken?

Bezwaar maken tegen een naheffingsaanslag parkeerbelasting in Den Bosch doet u binnen zes weken na de dagtekening die op de boete vermeld staat. Het is belangrijk om op tijd bezwaar te maken, omdat uw bezwaarschrift anders niet behandeld wordt. Na de reactie kunt u eventueel in beroep gaan bij de kantonrechter als u het er niet mee eens bent. Let er goed op of u de boete al moet betalen of nog niet. Dit verschilt per gemeente. Sommige gemeenten geven automatisch uitstel en andere gemeentes vragen om een betaling, maar storten het geld terug als de boete nietig verklaard wordt.

Hoe maak ik bezwaar tegen de naheffingsaanslag parkeerbelasting in Den Bosch?

Bezwaar maken tegen een parkeerboete in Den Bosch doet u online. Via de website van de gemeente komt u bij het juiste formulier terecht. Om bezwaar te maken, logt u in met uw DigiD. Op de ontvangen boete staat vermeld hoe u precies bezwaar kunt maken. Schriftelijk bezwaar maken tegen een parkeerboete is altijd mogelijk.

Wij maken gratis bezwaar tegen uw parkeerboete in Den Bosch voor u

Schakel Onterechte Boete in voor gratis hulp bij het aanvechten van uw parkeerboete in Den Bosch. We nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat het bezwaarschrift tijdig ingediend wordt. We verzamelen de documenten voor u en gaan eventueel naar zittingen toe. Wat u hiervoor moet doen? Upload een foto of scan van uw boete op onze website en beantwoord een paar korte vragen over de boete. Vervolgens gaan wij aan de slag en zo bespaart u een hoop tijd.

Bekijk onze uitlegvideo:

Hoe we deze service gratis aan kunnen bieden

Bij een gewonnen zaak ontvangen we een proceskostenvergoeding van de overheid voor de geleverde rechtsbijstand aan u. Zo kunnen wij deze service kosteloos aan u aanbieden.

Gratis onterechte boete indienen.